Laat ik mezelf even voorstellen!
Op deze manier kom je er achter waarom ik jou als ambitieuze ondernemer graag wil helpen!

Hi, Ik ben Mary-Louise van de Graaf geboren in het mooie jaar 1979 en trotse (bonus) moeder van 4 kinderen. Het  jaar 2020, was een jaar met flink wat beren, apen en hobbels op de weg, maar ook zeker een jaar van persoonlijke groei. Ik kan nu terug kijken op een jaar waar ik heel veel geleerd hebt van mezelf, van mijn omgeving, maar ook echt geleerd heb om te luisteren naar mijn intuïtie en gevoel.

Ik zal even heel kort vertellen waarom ik dat nu zo kan zien. ik ben in November 2019 ziek thuis komen te zitten met een Burn-Out. Dit was een pittige periode voor mij, maar ook zeker voor mijn gezin.

Door veel te rusten, therapie, lezen en luisteren naar mijn gevoel, ben ik er sterk uit gekomen en kan ik nu met dankbaarheid terugkijken op deze tijd.

In deze periode ben ik op zoek gegaan naar mijn passie, mijn droom en dat was toch wel ondernemer worden en creatief bezig zijn. Ik heb in Juli 2020 de opleiding tot Virtual Assistant afgerond en kwam er achter dat ik creatief bezig zijn helemaal geweldig vind en andere enthousiaste ondernemers wil helpen zichtbaar te worden. Ik ben Januari 2021 de opleiding gaan doen tot Brand & Design expert zodat ik nog specifieker te werk kan gaan met jouw als klant. En op dit moment ben ik begonnen met de opleiding tot grafisch vormgever om straks mijn diensten nog meer te kunnen uitbreiden, en jou nog beter te kunnen helpen ❤️

Het is mijn passie om jou als ambitieuze ondernemer te helpen je business neer te zetten in jouw complete branding, maar met een stukje care en coaching van mij. Ik wil ook dat jij zo blij en trots kan zijn op je eigen onderneming doordat het hele plaatje compleet is. Dat je kan gaan doen waar je altijd al van gedroomd hebt.

Op deze manier ben je authentiek, gaan mensen je herkennen en word je steeds zichtbaarder.

Wil je meer over me weten?

kijk dan op mijn social media kanalen.